Bloom_logo_valk

Hius- ja kauneussalonki

Ilmarisenkatu 17, 40100 Jyväskylä

HEIDI

heidi@bloomjyvaskyla.fi

Nouveau Lashes ripsikouluttaja

Simply natural mago hiustenpidennyskouluttaja

Ripsiteknikko

Parturi-kampaaja

Kosmetologi

Lemppari:

Ruoka: tortillat
Juoma: viinit
Väri: musta
Musiikkigenre: ysäriräppi
Tuoksu: ulkoilma sateen jälkeen
Eläin: kissa
Harrastus: musiikin kuuntelu
Vuodenaika: kesä!
Karkki: turkinpippurit
Kukka: pioni
Paikka: koti
Vaate: tennarit

Luonteeltani olen sosiaalinen ja rempseä tyyppi. Olen työssäni hyvin huolellinen ja tarkka, vaikkakin jossain muissa asioissa aivan huoleton ääripää. Rakastan eläimiä ja minulta löytyy kotoa kolme kissaa.

Minun kanssani asiakkaan ei tarvitse jännittää ja voimme höpöttää ihan mistä tahansa tai olla täysin hiljaa. Jos esim. haluat pötkötellä ripsihuollossa hissukseen tai nukkua, on täysin okei mainita tästä esimerkiksi nettiajanvarauksen lisätiedoissa.

Kiinnostuin jo nuorena kauneusalasta ja lukion jälkeen lähdin opiskelemaan yo-pohjalle parturi-kampaajaksi (2009-2011). Tämän jälkeen opiskelin myös kosmetologialan (2011-2013) ja kouluttauduin ripsiteknikoksi vuonna 2012.
 
Työskentelin hiuslalan tukkuliikkeessä koulun ohella ja valmistuttuani olin alalla palkkatöissä, mutta päätin siirtyä yrittäjäksi vuonna 2014. Olen työskennellyt vuokratuolilla muutamassa eri liikkeessä vuosien varrella ja vuonna 2020 päätimme perustaa Kaisan kanssa oman yhteisen liikkeen: Bloomin.
 
Olen toiminut liiketyön ohella vuodesta 2017 asti Nouveau Lashes -merkin ripsikouluttajana Keski-Suomen alueella ja vuodesta 2023 myös Simply Naturalin Mago hiustenpidennyskouluttajana. Pidän kouluttamisesta todella paljon ja on mahtavaa päästä opastamaan uusia osaajia alalle.
Mielestäni kaikista palkitsevinta on, että saan auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä kauniiksi. Haluan kehittyä paremmaksi ja pyrin kouluttautumaan säännöllisesti, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni ja oppilaille uusimmat tiedot alalta. Tykkään työskennellä ja lähestyä asiakkaita rennoin ottein.

KAISA

kaisa@bloomjyvaskyla.fi

Ripsiteknikko

Phi-brows microblading artisti

Parturi-kampaaja

kosmetologi

Lemppari:

Ruoka: sushi
Juoma: Pepsi-Max
Väri: musta
Musiikkigenre: ysäridance
Tuoksu: Pakkasaamu 
Eläin: koira
Harrastus: padel
Vuodenaika: kesä
Karkki: Aakkoset
Kukka: lilja
Paikka: koti
Vaate: villasukat
Luonteeltani olen rauhallinen ja kädenjälkeni kosmetologina on täsmällistä sekä huolellista. Olen siisteyttä ja täydellisyyttä tavoitteleva, huumorilla höystetty asiakaspalvelija.
 
Olen valmistunut Kajaanista parturi-kampaajaksi 2010 ja Jyväskylästä kosmetologiksi 2012. Tein alan palkkatöitä jo koulun ohella usean vuoden ajan, jonka jälkeen siirryin yrittäjäksi vuonna 2012. 
 
Aloin odottaa pientä poikaamme vuonna 2015, jolloin jäin äitiyslomalle. Palailin alalle takaisin 2018, jolloin olin palkkatöissä kosmetiikkaliikkeessä. Yrittäjän vapaudet toivat minut kuitenkin takaisin yrittäjäksi ja perustimme Heidin kanssa yheisen liikkeen keväällä 2020.
Oman työni kautta haluan antaa asiakkailleni hymyn, ilon ja itsevarmemman olon. Erityisesti pidän työssäni asiakkaiden kohtaamisesta ja yhteisen polun löytämisestä.
Alamme kehittyy hurjaa vauhtia ja sen vuoksi kouluttaudun säännöllisesti.

SALLA

salla@bloomjyvaskyla.fi

Parturi-kampaaja

meikkaaja

blond & color correction specialist

Elumen värjäykset

Lemppari:

Ruoka: juustoiset pastat
Juoma: Ananas Jaffa
Väri: lila
Musiikkigenre: aika laidast laitaan mennään
Tuoksu: rantasauna
Eläin: koira
Harrastus: tanssiminen, lenkkeily ja tietokonepelit
Vuodenaika: ehdottomasti kesä
Karkki: salmiakki ja laku
Kukka: pioni ja lupiini
Paikka: ”salainen” vuorilampi
Vaate: maiharit

Luonteeltani olen iloinen, rauhallinen, helposti innostuva, luova ja elämän pienistä asiosta nauttiva tyyppi. Töitten jälkeen minut löytää yleensä koirani kanssa lenkkipolulta tai vaihtoehtoisesti tanssimassa tanssisalista, mitä myös tällä hetkellä opetan.

Kauneusala on aina tuntunut omalta. Kävin kuitenkin lukion välissä ja sen jälkeen lähdin opiskelemaan parturi-kampaajaksi sekä meikkaajaksi. Alalla olen ollut vuodesta 2011 lähtien, josta nyt 2023 10 vuotta yrittäjänä.
 
Intohimoni on erilaiset raidoitustekniikat, vaalennukset, värisävyjen korjaukset ja punaiset värit. Rakastan tehdä kampauksia ja meikkejä. Minut löytääkin usein töistä lauantaisin laittamassa juhlakansaa valmiiksi.

Tervetuloa lämpimästi penkkiini Bloomille! Tule sellaisena kuin olet, nauttimaan, uudistumaan ja rentoutumaan. Mukanani voit tavata tanskalais-ruotsalaisen kampaamokoira Lilan. Lila on pieni ja ystävällinen pallero.

PAULA

beda@bloomjyvaskyla.fi

Parturi-kampaaja

Kosmetologi

Kosmetiikkaneuvoja

Lemppari:

Ruoka: pizza 
Juoma: viini
Väri: kulta 
Musiikkigenre: rock’n’roll ja punk
Tuoksu: kookos
Eläin: koira
Harrastus: ulkoilu koiran kanssa
Vuodenaika: kesä 
Karkki: salmiakki
Kukka: pioni
Paikka: koti
Vaate: nahkarotsi
Opiskelin parturi-kampaajaksi heti peruskoulun jälkeen ja parturi-kampaajan töitä yrittäjänä olen tehnyt valmistumiseni jälkeen vuodesta 2009. Työn ohessa olen myöhemmin opiskellut sekä kosmetologiksi, että kosmetiikkaneuvojaksi.
 
Olen kiinnostunut jatkuvasti oppimaan lisää ja kouluttaudun säännöllisesti. Seuraan myös uusimpia trendejä, ja kosmetiikkanörttinä haluan olla tietoinen uusimmista teknologioista alalla.
 
Teen työni suurella sydämellä ja vuosien kokemuksella. Persoonaltani olen iloinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Asiakkaan tyytyväisyys on minulle kaikki kaikessa. Toivotan kaikki asiakkaat tervetulleiksi rentoutumaan ja kaunistautumaan penkkiini juuri sellaisena kun olet. ❤️
Kanssani Bloomilla voit törmätä koiraani labratorinnoutaja Visaan. Visa on ystävällinen ja lempeä kaveri.
Soita nyt