Bloom_logo_valk

Hius- ja kauneussalonki

Ilmarisenkatu 17, 40100 Jyväskylä

PALVELUT

Hiustenpidennykset

Ennen pidennystyön toteuttamista tulee varata aika ilmaiseen 30min konsultaatioon, jossa suunnittelemme käytettävän tekniikan ja valitsemme värisävyt. Pääset varaamaan konsultaatioajan suoraan nettiajanvarauksesta klikkaamalla tästä.

Heidi tekee pidennyksiä kaikilla meiltä saatavilla tekniikoilla (teippi, ompelu, sinetti ja Mago). Salla ja Paula tekevät pelkästään teippipidennyksiä. Huomioi siis kenelle varaat ajan konsultaatioon. Tutustuthan alta löytyvästä tekstistä etukäteen eri tekniikoihin.

Konsultaatio on täysin ilmainen, eikä velvoita sinua mihinkään. Voit miettiä asiaa rauhassa. Kun haluat varata ajan hiustenpidennykseen veloitamme 100€ varausmaksun, jonka voit suorittaa halutessasi konsultaation päätteeksi. Meillä konsultaatio ei rajoitu pelkkään suuntaa antavaan hinta-arvioon, vaan laskemme tarkan hinnan palvelulle. Varausmaksu vähennetään loppusummasta. 

Käytämme hiustenpidennyksissä pääasiassa markkinoiden parasta Simply Naturalin hiusta. Simply Naturalin oma tehdas sijaitsee Indonesiassa, jossa Intiasta lähtöisin olevan hiuksen kaikki työvaiheet desinfioinnista sävytykseen tehdään käsityönä. Simply Naturalin koko tuotantoprosessi on eettinen ja tarkastelun kestävä, mikä on meille tärkeä arvo.

Simply Naturalin hiusmateriaali on ”double drawn” eli koko hiuspuntti on latvaan asti yhtä pitkää. Tämä mahdollistaa yksilöllisen muotoonleikkauksen, jolloin pidennys istuu omiin hiuksiin luonnollisesti, eikä materiaalia tarvita tuuhean latvan saavuttamiseksi niin paljon kuin jollain muulla hiustenpidennysmerkillä.

Hiuksen pituusvaihtoehdot ovat tekniikasta riippuen 30-50cm. Hiusta löytyy suoraa ja laineikasta. Jos omien hiusten väriäsi tarvitsee fiksata ennen pidennystyötä, me voimme toteuttaa myös tämän. 

Käytämme myös jonkin verran BP Hair -merkin hiuksia.

Voimme tehdä pidennyksen myös asiakkaan itse hankkimilla hiuksilla, mutta silloin emme voi antaa työlle takuuta, koska emme ole perillä hiuksen alkuperästä tai laadusta.

 

Teemme hiustenpidennyksiä neljällä eri tekniikalla, joita voi myös yhdistää tarpeen mukaan:

Mago
Simply Naturalin Mago pidennysosio kiinnitetään asiakkaan hiuksiin solmutekniikalla. Tämä on markkinoiden hellävaraisin kiinnitystapa. Mago hiuksien kiinnityksessä ei käytetä puuvillalankasolmun lisäksi muita kemikaaleja, jonka ansiosta se on allergiavapaa.

Samoja hiuksia ei pysty käyttämään uudelleen, koska irrotusvaiheessa puuvillalanka leikataan poikki. Mago on patentoitu pidennystekniikka, jota ei ole saatavilla muilta hiusmerkeiltä. Yhdessä puntissa on 25kpl Mago-osioita.

Magotekniikan huoltoväli on 3-4kk.

Ompelupidennys
Simply Naturalin konenauhasta tehtävä ompelupidennys ommellaan puuvillalangalla asiakkaan omista hiuksista tehtäviin päänmyötäisiin letteihin. Ompelupidennyksellä saadaan hiuksiin massaa nopeasti ja yksi puntti riittää koko pidennyksen toteuttamiseen. Ompelupidennys voidaan tehdä tuuhennuksena tai pidennyksenä. Nauha ommellaan meillä etukäteen kaksin- tai kolminkerroin riippuen halutusta lopputuloksesta ja asiakkaan omien hiusten paksuudesta.

Oikeaoppisella kotihoidolla hiusnauha voidaan käyttää monta kertaa uudelleen. Yhdessä puntissa on 100-150cm leveydeltä hiusta.

Ompelutekniikan huoltoväli on 2-3kk.

Teippipidennys
Simply Naturalin Dual Weft 2.0 teippipalojen tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Sen ansioista teippiosio on suht huomaamaton myös ohuissa hiuksissa. Teippipidennyksessä omista hiuksista otetaan ohuita kaistaleita, jotka teipataan pidennyshiusten väliin. Teippi on nopea tapa pidentää tai tuuhentaa hiuksia. Oikeaoppisella kotihoidolla pidennyshius voidaan käyttää monta kertaa uudelleen, vain teippinauha uusitaan hiukseen. Yksi puntti sisältää 12 paria 4cm leveitä teippiosioita.

Teippitekniikan huoltoväli on 1,5-2kk.

Sinettipidennys

Simply Naturalin sinettipidennys sopii tekniikkana aivan jokaiselle hiukselle hentoisuudesta tai paksuudesta riippumatta. Sinetti on kaikista huomaamattomin pidennystekniikka, joka on yleensä paras vaihtoehto ohuelle hiukselle. Yksi sinetti on mahdollista leikata jopa neljään osaan, jolloin saadaan tehtyä hyvin huomaamattomia mikrosinettejä. Emme valitettavasti käytä samoja sinettihiuksia asiakkaalle uudelleen. Yksi puntti sisältää 25kpl sinettejä.

Sinettitekniikan huoltoväli on 3-4kk.

Ripsienpidennykset

Teemme ammattitaidolla klassisia, volyymi ja hybridi ripsienpidennyksiä. Oikein tehdyt ripsienpidennykset ovat turvalliset, eivätkä vahingoita omia ripsiä. Ripsiteknikko määrittää asiakkaan luonnonripsien mukaan kuinka pitkiä ja paksuja kuituja voidaan käyttää, mikäli toiveissa on mahdollisimman näyttävä lopputulos. Ripsienpidennyksillä on mahdollista tehdä myös luonnollisia ”ripsivärinomaisia” lopputuloksia. Kuiduissa on saatavilla useita eri paksuuksia ja kaarevuuksia, jotta voimme toteuttaa jokaiselle asiakkaalle turvalliset ja yksilölliset ripsienpidennykset toiveiden mukaan.

Ripsienpidennysten kanssa tulee huolehtia hyvästä silmähygieniasta. Pidennykset ja liikkuva luomi tulee pestä päivittäin ripsienpidennyksille tarkoitetulla pesuvaahdolla, jota voit ostaa halutessasi meiltä. Ripsienpidennykset tulee huoltaa 3-4vk:n välein. Huollossa on aina mahdollista tehdä muutoksia lopputulokseen.

Volyymiripsissä asiakkaan luonnonripsiin liimataan käsityönä tehtäviä viuhkoja. Yhdessä viuhkassa voi olla 2-7 kappaletta kuituja. Volyymiripsillä on mahdollista tehdä erittäin tuuheita tai myös hyvin luonnollisia pidennyksiä. 

Klassisissa ripsienpidennyksissä liimataan yksi kuitu yhteen omaan luonnonripseen. Klassiset kuidut ovat huomattavasti paksumpia kuin volyymikuidut. 

Hybridiripsissä sekoitetaan keskenään volyymi ja klassisten ripsien tekniikkaa.

Microblading

Microblading on kulmakarvojen muotoilua, joka tehdään käsityönä kynällä, jossa on pieniä rivissä olevia steriloituja neuloja. Microblading -toimenpiteen aikana viedään pigmenttiä ihon pintakerrokseen luomalla karvamaisia ohuita jälkiä ihon pinnalle, jotka yhdistyvät omien kulmakarvojen kanssa. Näin saamme aikaan 3D-vaikutelman aidon näköisistä kulmakarvoista.

Microbladingilla voidaan täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja, korjata väriä, muotoa, symmetriaa tai luoda kokonaan uudet kulmat, jos sinulla ei ole luonnostaan kulmakarvoja. Microblading sopii siis lähes kaikille.

Microblading on tekniikkana hyvin luonnollinen. Heti laiton jälkeen karvat näyttävät selkeiltä, mutta parannuttuaan ne hieman haalistuvat, muuttuvat ja pehmenevät. Microbladingiin sisältyy tämän takia vahvistuskerta, jolloin pigmenttiä lisätään ja kulmien muoto tarkistetaan. Valmis microblading tarvitsee aina kaksi käsittelykertaa.

Microblading ei ole pysyvä pigmentointi sillä se tehdään ihon pinnalle, jolloin väri haalistuu ihon uusiutumisen ja aineenvaihdunnan myötä. Microblading kestää iholla noin 6-12 kk. Värin kestoa ihossa ei pysty täysin ennustamaan, mutta yleensä kuiva/normaali iho pitää väripigmentin paremmin kuin rasvoittuva iho.

Jos kulmakarvojesi luonnollinen sävy on vaalea ja haluat kulmiesi olevan tummemmat ei microblading täysin korvaa kulmakarvojen kestovärjäystä. Microbladig tuo kulmasi paremmin esiin, mutta kulmakarvoja tulee jatkossakin värjätä ja muotoilla pinseteillä siistin sekä täyteläisen lopputuloksen saamiseksi.

Geelilakkaus

Kestolakkaus, jossa oman luonnonkynnen päälle kovetetaan led-valojen alla kestävä geelilakka. Pysyvyys vaihtelee omien kynsien vahvuuden ja kynsille tulevan rasituksen mukaan kolmesta viikosta eteenpäin. Meillä on käytössä laadukkaat Semilac-tuotteet. Toteutamme mieleisesi kynnet niin arkeen kuin juhlaankin.

Karvojenpoisto

Sokerilla tehtävä karvojenpoisto on hellävarainen ja samalla ihoa puhdistava sekä kuoriva hoito. Käytämme hajusteetonta ja vegaanista Alexandria-sokeria. Teemme karvojenpoistoa myös helmivahalla. Se kovettuu jäähtyessään eikä poistoon tarvita vahaliuskoja. Helmivaha tarttuu vain karvoihin, eikä tahmaa ihoa.

Hiussalonki

Tarjoamme monipuoliset parturi-kampaamopalvelut. Kaikki parturi-kampaajamme ovat olleet alalla +10 vuotta ja voit turvallisin mielin varata ajan kenelle tahansa meistä.

Liikkeessämme on myynnissä useampaa eri tuotesarjaa eri hintaluokissa.

Värisarjat:

 • Keune (Heidi ja Kaisa)
 • Four Reasons, Elumen (Salla)
 • Kevin Murphy (Paula)

 

Myyntituotteet:

 • Olaplex
 • K-18
 • Living Proof
 • Keune
 • L’oreal Professional Metal DX
 • Paul Mitchel Clean Beauty
 • Four Reasons Professional
 • Four Reasons Color Mask

Olaplex

Olaplexin mullistava innovaatio todistetusti korjaa ja vahvistaa hiusten rikkisiltoja sekä suojaa niitä estäen pysyvät happivauriot. Olaplexiä hyödynnetään hiustenvärjäyksen yhteydessä tai erikseen korjaavana hiushoitona. Olaplexin kehittämä ja patentoima innovaatio perustuu uuteen Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -aktiiviainesosaan. Tuotteet ovat 100% vegaanisia.

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja kuntoisissa hiuksissa voimakkaasti käsitellyistä täysin käsittelemättömään hiukseen. Huomaat eron olivat hiuksesi sitten hennot tai paksut ja luonnonkiharat. Olaplex-tuotteet sopivat mainiosti käytettäviksi myös hiustenpidennysten kanssa.

Soita nyt